Novi cenovnik pojedinih usluga VSI “Kraljevo”

Poseta kolega Saveznog centra za zdravlje životinja Ruske Federacije
30. 11. 2022.
Prilog o VSI Kraljevo na AgroTV
11. 03. 2023.

Novi cenovnik pojedinih usluga VSI “Kraljevo”

Poštovani korisnici,

ovim putem Vas obaveštavamo da će se od 1. 1. 2023. godine primenjivati novi cenovnik pojedinih usluga koje pruža Veterinarski specijalistički institut “Kraljevo”. Prosečno povećanje cena usluga kreće se u rasponu od 10 do 20 procenata i odnosi se, pre svega, na laboratorijska ispitivanja kvaliteta i mikrobiološke ispravnosti namirnica animalnog porekla i laboratorijsko ispitivanje kliničkog materijala.

Na ovaj nepopularan potez primorani smo zbog znatno uvećanih troškova nabavke repromaterijala uslovljenih turbulentnih dešavanja na tržištu, povećanja cena energenata i sl, čemu ste i sami svedoci. Stopa povećanja cena naših usluge određena je na način koji omogućava stabilno poslovanje našeg instituta i koji neće drastično opteretiti Vas, kao naše dugogodišnje korisnike usluga.

Želimo da napomenemo da je ovo prva korekcija cenovnika usluga od 2012. godine. Isto tako ističemo da popusti predviđeni ugovorom koji ste zaključili sa našim institutom ostaju važeći.

Bliže informacije o vrstama usluga i stopama povećanja cena za iste možete dobiti direktnim kontaktom sa osobljem instituta.