Нови ценовник појединих услуга ВСИ “Краљево”

Посета колега Савезног центра за здравље животиња Руске Федерације
30. 11. 2022.
Prilog o VSI Kraljevo na AgroTV
11. 03. 2023.

Нови ценовник појединих услуга ВСИ “Краљево”

Поштовани корисници,

oвим путем Вас обавештавамо да ће се од 1. 1. 2023. године примењивати нови ценовник појединих услуга које пружа Ветеринарски специјалистички институт “Краљево”. Просечно повећање цена услуга креће се у распону од 10 до 20 процената и односи се, пре свега, на лабораторијска испитивања квалитета и микробиолошке исправности намирница анималног порекла и лабораторијско испитивање клиничког материјала.

На овај непопуларан потез приморани смо због знатно увећаних трошкова набавке репроматеријала условљених турбулентних дешавања на тржишту, повећања цена енергената и сл, чему сте и сами сведоци. Стопа повећања цена наших услуге одређена је на начин који омогућава стабилно пословање нашег института и који неће драстично оптеретити Вас, као наше дугогодишње кориснике услуга.

Желимо да напоменемо да је ово прва корекција ценовника услуга од 2012. године. Исто тако истичемо да попусти предвиђени уговором који сте закључили са нашим институтом остају важећи.

Ближе информације о врстама услуга и стопама повећања цена за исте можете добити директним контактом са особљем института.